Klik hier om de titel te bewerken

Galleri ER paintings
Kilgata 17 B - 3217 Sandefjord - Norway - 0047 920 26 754
 


Galleri ER paintings ble åpnet i februar 2018. Galleriet på hele 140 kvm, ligger sentralt plassert i Kilen i Sandefjord. Eier og gallerist, Elisabeth Rudberg, hadde vært på utkikk etter et passende lokale i Sandefjord til galleri, helt siden familien flyttet hjem til Norge i 2016. I september 2017, fant hun endelig et sted, der det kunne bli mulig å gjennomføre planen. Kontrakter ble underskrevet og fra 1.september, begynte et langt og møysommelig oppussingsarbeid. Mangfoldige arbeidstimer med maling, nytt gulv og ikke minst belysning ble gjennomført. 


I februar åpnet dermed dørene til et splitter nytt galleri, her i Sandefjord. Galleriet viser til enhver tid arbeider av et knippe faste kunstnere. I tillegg blir det på månedlig basis invitert inn en ekstern kunstner som får mulighet til å vise frem sine arbeider i galleriet. 


Galleriet ønsker å formidle kunst til publikum på en vennlig og imøtekommende måte. Her skal du føle deg velkommen, samtidig som du kan nyte en god visuell opplevelse. Kunsten du ser her, vil engasjere deg, la deg tekke på smilebåndet, eller kanskje appellere til et godt minne. Her kan du se farger, strukturer og teknikker, som vil være interessant både for den som er vel bevandret i kunstverden, men også for den som bare ønsker å gjøre noe annet og ha en hyggelig opplevelse. 


Jeg ønsker dere hjertelig velkommen til Galleri ER paintings, og skal gjøre alt jeg kan for å gi dere en fantastisk kunstopplevelse i en vennlig innpakning. 


Gallerist, Elisabeth Rudberg