Klik hier om de titel te bewerken

Galleri ER paintings
Kilgata 17 B - 3217 Sandefjord - Norway - 0047 920 26 754
 

Tor Olav Foss, stiller ut sine malerier i Galleri ER i perioden 2.juni- 30. juni. 


Tor Olav kommer opprinnelig fra Furnes ved Hamar. Han har gjennom mer enn 175 separat,- kollektiv- og gjesteutstillinger i Italia, Norge, Svalbard, Sverige og Tyskland oppnådd internasjonal oppmerksomhet og er innkjøpt til offentlige og private samlinger i Danmark, Finland, Frankrike, Island, Italia, Kenya, Norge med Svalbard, Polen, Spania, Sverige, Tyrkia, Tyskland og USA.

Tor Olav Foss har blitt tildelt Ringsaker kommunes kulturpris, Ringsakerprisen. Videre var han i 2004 ,Norges nominerte kandidat og semifinalist til den pan-europeiske Lexmark European ArtPrize, Triennale di Milano, Italia. Tor Olav har designet trofeet til den offisielle, norske Kvalitetsprisen, malt kirkeutsmykninger, er prisvinner i fotografi i Norge og Sverige, samt representert med arbeider i en rekke publikasjoner og bøker.

Samtlige av hans arbeider har lys, undring og sakrale stemninger som hovedtema, så vel konkret som symbolsk. Tematikken er dessuten forankret i mange års fordypning i antikkens filosofi- og mysterietradisjoner. Maleriene spenner over et bredt register fra naturalistisk figurativ til abstrakt uttrykksform i ulike teknikker og er i media flere ganger blitt omtalt som "vitaminer for sjelen".

Malerier utstilt i Galleri ER,
Alle malerier er originale. De fleste selges ferdig innrammet. Har du spørsmål angående størrelser, priser eller lignende, vennligst ta kontakt med galleriet. Vi gir deg tilbakemelding så fort vi kan.